Признаците, че не се справяте със стажа си

Признаците, че не се справяте със стажа сиВсе повече млади хора искат да стажуват след като завършат образованието, за да си намерят по-бързо и лесно работа след дипломиране.  Повечето младежи смятат, че след като са започнали да стажуват някъде, вече едва ли не са наети на работа, но в действителност много малко стажанти се сдобиват с работа на пълно работно време след като стажът им завърши.

Повечето стажанти не  всичко от себе си по време на стажа и като цяло подценяват неговата роля по отношение на бъдещия им успех. Доста от тях решават да си пестят усилията, защото получават малка, а понякога никаква заплата. Ако и вие попадате в тази категория, това освен, че ще ви демотивира ще ви струва и назначаването на работа след като стажът ви завърши.

В тази статия ще ви представим пет признака, които ще ви подскажат, че към настоящия момент не се справяте като стажант и шансът ви да получите работа в компанията след завършване на стажа се смалява с всеки изминал ден:

  1. Държат ви под постоянно наблюдение

Ако трафикът около бюрото ви стане твърде претоварен, трябва да имате едно наум. Колегите ви вероятно ви наблюдават по-изкъсо, защото ви нямат доверие или следят работата ви, защото не се справяте с нея. Може и да ви подозират, че по цял ден не правите нищо или по-скоро се ровите из чатовете и социалните мрежи, вместо да си вършите работата.

  1. Нямате търпение да мръднете нанякъде

Ако непрекъснато се чудите как да станете от бюрото си и да се раздвижите, то не си мислете, че другите не забелязват този факт. Ако разходките ви, я до тоалетната, я до кафенето са твърде чести, вие едва ли правите добро впечатление на евентуалните си бъдещи работодатели.

  1. Колегите ви третират като неспособен полуидиот

Ако всички колеги в офиса се държат с вас така, сякаш вие не разбирате нищо и сте абсолютно неспособни, то не вярвайте на шанса си за назначение. В началото е нормално хората в службата да ви обясняват процеса на работа, да ви наблюдават и дори подхождат с недоверие към вас, но ако мине време и вие все още не навлизате в професията и избягвате да вършите работата си без да имате надзорник на главата си, то може да се каже, че не се справяте със стажа си. Ако пък смятате, че ви третират като полуидиот незаслужено и не ви се дава поле за изява, докажете им, че грешат и покажете какво можете наистина.

  1. Закъснявате за работа или гледате да си тръгнете по-рано

Постоянните закъснения и скътавания от работата правят наистина лошо впечатление и се забелязват от всеки, да – всеки, не само колеги, а и работодатели. Дори да се справяте с работата си добре, ако все гледате да кръшнете и да се измъкнете по-рано от офиса, не си мислете, че това ще мине незабелязано. Същото важи и в случай, че се промъквате на работното си място сутрин с половин-един час след началото на работния ден.

  1. Самите вие имате съмнения

Ако усещате интуитивно, че не се справяте с работата, че колегите не ви харесват и че ви поставят все по-малко и по-малко задачи, нещата не вървят на добре. Почти е сигурно, че след края на стажа ви ще ви кажат сбогом с усмивка. Същото важи и в случай, че не се държите достатъчно отговорно към поставените задачи и си го знаете.

Присъединете се към Фейсбук групата ни, за да научавате нови и полезни неща свързани с работата и кариерното развитие.

61 Comments to “Признаците, че не се справяте със стажа си”

  1. CellSpy mobile phone monitoring software is a very safe and complete tool, it is the best choice for effective monitoring of mobile phones. App can monitor various types of messages, such as SMS, email, and instant messaging chat applications such as Snapchat, Facebook, Viber, and Skype. You can view all the contents of the target device: GPS location, photos, videos and browsing history, keyboard input, etc. https://www.xtmove.com/how-to-see-what-someone-is-doing-on-their-phone-without-them-knowing/

  2. PBN sites
    We build a structure of private blog network sites!

    Benefits of our private blog network:

    We carry out everything SO THAT GOOGLE doesn’t understand that this is A private blog network!!!

    1- We acquire domains from various registrars

    2- The primary site is hosted on a VPS hosting (VPS is fast hosting)

    3- Other sites are on separate hostings

    4- We attribute a separate Google profile to each site with verification in Search Console.

    5- We develop websites on WordPress, we don’t utilize plugins with aided by which malware penetrate and through which pages on your websites are produced.

    6- We never repeat templates and utilize only unique text and pictures

    We do not work with website design; the client, if wanted, can then edit the websites to suit his wishes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *