Търсене на работа чрез агенции

Ако търсите работа и се чудите откъде да започнете, винаги може да се обърнете към някоя агенция за помощ. Обаче ако си мислите, че само ще се регистрирате и ще оставите автобиографията си и предложенията за работа ще завалят сте в голяма заблуда. Нещата изобщо не така, както повечето хора предполагат, затова ако искате да имате повече успеваемост в намирането на работа чрез агенции е добре да прочетете долните редове със съвети и насоки.

.

  •  Трябва да изберете агенциите, в които ще се регистрирате. Заложете на агенции с добро реноме и репутация, ако не знаете такива попитайте приятели и познати. Често хората намират полезна информация именно „от уста на уста“. Ако нямате много приятели или просто не могат да ви помогнат, друг начин за избирането на доказани агенции са специализираните списания и журнали.
  • В повечето случаи регистрирането в агенциите за работа е безплатно, защото техните приходи не идват от потребителите им, а от работодателите, които им плащат за да им помогнат в набирането на персонал. Някои по-малки агенции обаче, може да имат и такси за регистрация или пък да ви таксуват, ако започнете работа, която те са ви намерили. В по-реномираните агенции няма такава опасност, но ако искате допълнителни услуги, те може да се заплащат. Например за такава услуга може да се счита писането на CV. Ако искате да ви направят CV-то професионално или просто да ги обновят и подобрят, може да ви се наложи да си заплатите за услугата. Имайте в предвид, че някои работодатели могат да ви предложат по-ниско заплащане, за да покрият разходите на агенцията от вашия джоб, затова винаги имайте едно на ум и преговаряйте за заплащането допълнително.
  • В някои агенции има обявен стандарт за CV-тата на потребителите им, затова може да ви съобщят, че трябва да преправят вашата автобиография. В повечето случаи това става като се срещнете с консултант, с който заедно обсъждате всичко и той ви обяснява защо се налагат определени промени. Винаги питайте дали трябва да се заплати за тази услуга, защото може да останете с горчив вкус в устата накрая. Дайте личния си адрес, на който да ви изпратят преправеното ви CV, за да не го изпратят на настоящата ви работа, ако имате такава и тя да попадне пред очите на работодателя ви.
  • Повечето агенции, особено реномираните, рядко работят с хора, които често сменят работата си. Това значи, че те са несериозни, а агенциите търсят професионалисти, на които може да се разчита, за да са доволни както те, така и работодателите.
  • Не е задължително да се регистрирате във всяка агенция, която ви попадне пред погледа. В тези случаи е важно качеството пред количеството. По-добре се регистрирайте в по-малко агенции с добро реноме, отколкото в много, които случайно са ви попаднали.
  • Винаги бъдете активни и позитивни. Поддържайте връзка с агенциите и показвайте, че имате сериозни намерения. Ако ви предложат работа, която не ви харесва, просто им обяснете възпитано и ясно, че не е това, което търсите и им дайте по-конкретна информация за търсената от вас работа. Когато не поддържате връзка с дадена агенция или просто не сте достатъчно комуникативни има голям риск да бъдете „отрязани“.
  • Никога не се осланяйте само на агенции за намиране на работа. Факт е, че голяма част от работодателите нямат времето да се занимават сами да си подбират служителите, затова разчитат на агенциите да свършат тази работа, но вие не може да разчитате само на това. Търсете работа онлайн в известни сайтове, четете обявите във вестниците и списанията и т.н. Агенциите за работа трябва да са само един от вариантите ви.
  • Бъдете честни и недейте да скромничите, когато разговаряте с консултант в определена агенция. Кажете им какви умения имате, изкарайте положителните си черти, както и какви са вашите недостатъци и слаби места. Винаги бъдете откровени и ще видите как предложенията за интервюта ще се увеличат. Ако не ви одобрят на интервю не се отчайвайте, останете позитивно настроени и питайте какво ви е попречило да получите работата. В агенцията също се получава информация за вашето представяне, така, че и да не ви изберат след интервюто, когато видят, че сте позитивен и честен кандидат, ще го съобщят на агенцията и така вашите шансове за в бъдеще ще се увеличават.
  • Най-важното, което трябва да запомните е, че вие не сте клиент на агенцията, вие сте просто кандидат за работа. Клиентът е работодателят, който си плаща на агенцията за да му осигури подходящи кандидати за позицията, която предлага. Затова не трябва да мислите, че агенциите са лоялни към вас. На първо място тяхната лоялност е към работодателите и след това към потребителите, затова винаги внимавайте и имайте едно на ум.

8 Comments to “Търсене на работа чрез агенции”

  1. [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom]скликивание рекламы яндекс[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#1]скликать бюджет в яндекс директ[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#2]яндекс директ скликивание[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#3]защита от скликивания в яндекс директ[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#4]скликивание яндекс директа[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#5]как скликивать рекламу конкурентов в яндекс[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#6]как скликивать рекламу конкурентов в яндекс[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#7]скликать рекламу конкурента[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#8]скликивание рекламы яндекс[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#9]скликать бюджет в яндекс директ[/url].

  2. [url=https://bashny.net/admin/2018/03/11/remont-holodilnikov-na-domu-obzor-preimuschestv-udobnogo-servisa.html]Левша Услуги по ремонту холодильников[/url].
    [url=https://www.jobinmoscow.ru/text.php?link=2448]levsha Спб ремонт холодильников[/url].
    [url=https://oblacco.com/kak-zapravit-xolodilnik/]levsha-remont.ru Ремонт домашних холодильников[/url].
    [url=https://www.sergiev-posad.ru/useful/?id=14355]Ремонт холодильников с выездом Левша[/url].
    [url=http://coffeet.ru/raznoe/remont-xolodilnikov-v-shhelkovo.html]Цены на ремонт холодильников на дому Левша Ремонт[/url].
    [url=http://trisovi.ru/remont-holodilnikov-indezit/]Мастер холодильника на дом levsha-remont[/url].
    [url=https://www.fcw.su/poleznaja-43/prodlevaem-srok-sluzhby-stiralnoi-mashiny.html]Ремонт панели холодильника[/url].
    [url=https://stimul.kiev.ua/articles.htm?a=remont-holodilnikov-sharp]Стоимость ремонта холодильника на дому цены[/url].
    [url=http://www.portcom.ru/articles/remont-bytovoi-tehniki]Вызвать мастера по ремонту холодильника[/url].
    [url=http://vnoginske.ru/12422-remont-xolodilnikov-v-noginske.html]Вызвать ремонт холодильников[/url].

  3. [url=https://www.weblancer.net/users/Teplica52/]Волна Производство теплиц из поликарбоната[/url].
    [url=https://navro.org/volna-luchshie-teplicy-dlya-priusadebnogo-uchastka/]теплица52 Садовая теплица из поликарбоната цена[/url].
    [url=https://www.cossa.ru/profile/?ID=215288]Теплицы прямостенные от производителя[/url].
    [url=https://kwork.ru/user/sasha818181]Стоимость теплицы[/url].
    [url=https://sketchfab.com/Teplica52]Купить небольшую теплицу[/url].
    [url=https://leetcode.com/teplica52/]teplica52.ru Теплица от производителя распродажа[/url].
    [url=https://sodla.ru/problemy-sadovodov/teplicy-iz-polikarbonata-plyusy-i-minusy.html]Теплицы от производителя по низким ценам teplica52[/url].
    [url=https://ru.pinterest.com/rega0589/_created/]Купить теплицу 2 Волна и ВИТА[/url].
    [url=http://www.svadbann.ru/blog/shop/teplicy_iz_sotovogo_karbonata/]Продажа теплиц из поликарбоната цены[/url].
    [url=https://www.vo5.org/news/vybor-nadezhnyh-teplits]Где можно купить теплицу из поликарбоната[/url].
    [url=https://gitlab.com/Teplica52]Распродажа теплиц teplica52[/url].
    [url=https://devpost.com/rega51?ref_content=user-portfolio&ref_feature=portfolio&ref_medium=global-nav]Купить теплицу из поликарбоната дешево Теплица52[/url].
    [url=https://sodla.ru/problemy-sadovodov/teplicy-iz-polikarbonata-plyusy-i-minusy.html]Садовая теплица из поликарбоната цена[/url].
    [url=https://beacons.ai/teplica52]Купить новую теплицу[/url].
    [url=https://www.drupalgovcon.org/user/479466]Где купить теплицу[/url].
    [url=https://devpost.com/rega51?ref_content=user-portfolio&ref_feature=portfolio&ref_medium=global-nav]Теплицы производители акции цена[/url].
    [url=https://render.ru/ru/artist/252678/about]Волна Теплица купить недорого московская область[/url].
    [url=https://bbpress.org/forums/profile/teplica52/]теплица52 Теплицу купить[/url].
    [url=http://www.svadbann.ru/blog/shop/teplicy_iz_sotovogo_karbonata/]Купить теплицу недорого[/url].
    [url=https://solo.to/teplica52]Теплица купить недорого московская область[/url].
    [url=https://www.pinterest.es/rega0589/]Теплицы из поликарбоната цена[/url].
    [url=https://www.business-gazeta.ru/article/436551]teplica52.ru Прямостенные теплицы от производителя москва и московская[/url].
    [url=https://letterboxd.com/teplica52/]Теплица из поликарбоната teplica52[/url].
    [url=https://github.com/Teplica52]Дешевые теплицы из поликарбоната Волна и ВИТА[/url].
    [url=https://m.qooh.me/Teplica52]Теплицу[/url].
    [url=https://knowyourmeme.com/users/теплицы-волна-Рё-вита]Теплицы[/url].
    [url=https://ru.pinterest.com/rega0589/]Теплица с доставкой от производителя цена teplica52[/url].
    [url=https://www.cakeresume.com/me/teplica52]Купить мини теплицу Теплица52[/url].
    [url=https://www.reddit.com/user/Teplica52/]Теплица под заказ по размерам[/url].
    [url=https://coub.com/teplitsy-volna]Продажа теплицы[/url].
    [url=https://www.reddit.com/user/Effective-Pop2661/comments/okz7qv/как_РЅРµ_нужно_делать_сетку_для_огурцов_РІ_теплицу/]Купить теплицу с доставкой цена[/url].
    [url=https://www.babelcube.com/user/mikhail-belov]Купить мини теплицу[/url].

  4. [url=https://reg2165.wixsite.com/dzenremont/post/ремонт-стиральных-машин]Dzen Remont[/url].
    [url=https://teplica-parnik.net/pochemu-stiralnaya-mashina-ne-zapuskaetsya-i-kak-eto-ispravit.html]Дзен ремонт[/url].
    [url=https://postheaven.net/dzen/remont-varochnykh-panelei-na-domu-v-sankt-peterburge]Дзен ремонт холодильников[/url].
    [url=https://medium.com/@reg_48881/ремонт-телевизоров-на-дому-в-санкт-петербурге-f1d680ef8591]www.dzen-remont.ru[/url].
    [url=https://piterskie-zametki.ru/102701]dzen remont[/url].
    [url=https://alice.ya.ru/store/skills/d3a6a41a-remont-stiral-nyh-mashin-sp]Дзен-ремонт ру[/url].
    [url=https://telegra.ph/Remont-duhovyh-shkafov-na-domu-v-Sankt-Peterburge-03-21]https://dzen-remont.ru[/url].
    [url=https://www.openstreetmap.org/user/Michail77]Dzen Remont[/url].
    [url=https://about.me/remont-stiralnih-spb]dzen-remont[/url].
    [url=https://dzen.amebaownd.com/posts/43800127]Дзен ремонт[/url].
    [url=https://dzen-remont.jimdosite.com/]dzen remont[/url].
    [url=https://dzenremont-spb.webflow.io/]Дзен ремонт[/url].
    [url=https://teletype.in/@dzenremont/123]Дзен ремонт[/url].
    [url=http://www.remont-fridge-tv.ru/station/severo-vostochnyj/otradnoe/]Дзен ремонт[/url].
    [url=https://forum.expert-cm.ru/index.php?topic=6641.135]dzen remont[/url].
    [url=https://penzu.com/public/f050a824]https://dzen-remont.ru[/url].
    [url=https://dialogs.yandex.ru/store/skills/d3a6a41a-remont-stiral-nyh-mashin-sp]Dzen Remont[/url].
    [url=https://ruspioner.ru/profile/view/42426]https://www.dzen-remont.ru/[/url].
    [url=https://www.arbaletspb.ru/forum/show33/]https://dzen-remont.ru/[/url].
    [url=https://teletype.in/@dzenremont/123]https://www.dzen-remont.ru/[/url].
    [url=http://рамсервис.СЂС„/remont-stiralnykh-mashin]Дзен ремонт[/url].
    [url=https://dzenremont-spb.webflow.io/]https://dzen-remont.ru/[/url].
    [url=https://telegra.ph/Remont-duhovyh-shkafov-na-domu-v-Sankt-Peterburge-03-21]dzen remont[/url].
    [url=https://www.arbaletspb.ru/forum/show33/]Дзен ремонт[/url].
    [url=https://www.turnkeylinux.org/user/1368255]https://www.dzen-remont.ru/[/url].
    [url=https://dzen.pixnet.net/blog/post/98736943]Дзен ремонт стиральных[/url].
    [url=https://64195a4a3d289.site123.me/blog/Дзен-Ремонт]DZEN-remont.ru[/url].
    [url=https://arbaletspb.ru/forum/show44/]Дзен ремонт холодильников[/url].
    [url=http://www.remont-fridge-tv.ru/station/severo-vostochnyj/otradnoe/]Dzen Remont[/url].
    [url=https://similars.net/alternatives-to/dzen-remont.ru]Дзен ремонт холодильников[/url].
    [url=https://remont-holodilnikov-kazan.ru]https://dzen-remont.ru/[/url].
    [url=https://remont-spb.hatenablog.com/]www.dzen-remont.ru[/url].

  5. [url=https://linktr.ee/andy4334]vc.ru[/url].
    [url=https://leetcode.com/a79346392/]vc.ru[/url].
    [url=https://about.me/andy_andy]vc.ru[/url].
    [url=https://artistecard.com/andy43]vc.ru[/url].
    [url=https://myapple.pl/users/441780-andy3]vc.ru[/url].
    [url=https://velog.io/@andy43/posts]vc.ru[/url].
    [url=https://www.pozible.com/profile/andy-48]vc.ru[/url].
    [url=https://www.openstreetmap.org/user/andy435]vc.ru[/url].
    [url=https://pantip.com/profile/8067222]vc.ru[/url].
    [url=https://ko-fi.com/andy937686]vc.ru[/url].
    [url=https://www.bandlab.com/andy4334]vc.ru[/url].
    [url=https://the-dots.com/users/andy-andy-1606651]vc.ru[/url].
    [url=https://replit.com/@a79346392]vc.ru[/url].
    [url=https://linktr.ee/andy4334]vc.ru[/url].
    [url=https://www.storeboard.com/andy]vc.ru[/url].
    [url=https://www.beatstars.com/a79346392]vc.ru[/url].
    [url=https://velog.io/@andy43/posts]vc.ru[/url].
    [url=https://www.reverbnation.com/andy396]vc.ru[/url].
    [url=http://www.askmap.net/location/6874106/andy/andy]vc.ru[/url].
    [url=https://www.pozible.com/profile/andy-48]vc.ru[/url].
    [url=https://artistecard.com/andy43]vc.ru[/url].
    [url=https://influence.co/andy43]vc.ru[/url].
    [url=https://www.weddingbee.com/members/a79346392/]vc.ru[/url].
    [url=https://www.naucmese.cz/andy]vc.ru[/url].
    [url=https://www.freecodecamp.org/andy43]vc.ru[/url].
    [url=https://www.magcloud.com/user/andyandy]vc.ru[/url].
    [url=https://www.growkudos.com/profile/andy_andy_1]vc.ru[/url].
    [url=https://bikeindex.org/users/andy]vc.ru[/url].
    [url=https://my.archdaily.com/us/@andy-147]vc.ru[/url].
    [url=https://about.me/andy_andy]vc.ru[/url].
    [url=https://bikeindex.org/users/andy]vc.ru[/url].
    [url=https://www.curioos.com/andyandy]vc.ru[/url].

  6. [url=https://fabrika-teplic.ru]Продажа теплиц из поликарбоната цены[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/]Теплица под заказ по размерам[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#1]Теплицы недорого[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#2]Теплица от производителя цены[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#3]Усиленные теплицы цена[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#4]Теплицы официальный сайт[/url].

  7. [url=https://mostep.ru]Купить прочную теплицу[/url].
    [url=https://mostep.ru/]Продажа теплицы[/url].
    [url=https://mostep.ru/#1]Большие теплицы из поликарбоната цена[/url].
    [url=https://mostep.ru/#2]Сайт теплиц[/url].
    [url=https://mostep.ru/#3]Теплица с доставкой и установкой[/url].
    [url=https://mostep.ru/#4]Купить усиленную теплицу[/url].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *