Важно за всички с бели CSCS карти

30-ти септември е срокът, в който голям брой от издадените бели CSCS карти ще изтекат. От първи октомври 2017, ако нямате новата карта, която се изисква за общи работници в строителството – Green CSCS Card – зелена CSCS карта, то вие няма да бъдете допуснати в работни обекти, които изискват CSCS карти от работниците.

 

За да си изкарате Green Card се изисква да държите 45 минутен изпит пред компютър с 50 въпроса. Изпита се провежда само на английски език и нямате възможност да използвате преводач. Цената му е £19.50.

Ако имате изкарана бяла карта Вие си спомняте, че имаше възможността изпита да бъде на български език, но новите правила изключват това.

 

Моля отбележете, че ако Вие сте карали изпита си за БЯЛА CSCS карта, то документа за него важи 2 години. Тоест, ако преди 30 септември 2017 Вие имате бяла карта от по-малко от 2 години, то ще можете да си изкарате новата зелена карта без изпит.

Не пропускайте възможността да подмените бялата си карта за зелена без изпит на английски език.

За да вземете новата зелена CSCS карта, трябва само да покажете, че имате документ за изкаран курс L1 Health and Safety Qualification – квалификация, която показва, че имате познания за безопасна работа на строителен обект, както и сте наясно със законовите  изисквания на ежедневието на работното място.

Ние можем да Ви помогнем да изкарате този курс за по малко от 2 часа. Работим всеки ден от седмицата, включително и неделя.

При нас ще можете да изкарате курса и вземете сертификата без да имате добри познания по английски език тъй като ние разполагаме и с българско говорящи служители, както и с учебни материали на български.

Ако имате интерес да се запишете при нас, може да го направите на имейл [email protected] или на телефон 07786067076.

Ние предлагаме съдействие и за издаването на синя, златна и черна CSCS  карта, както и изкарване на различни видове NVQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *