Най-добрите сайтове за работа в UK

Job wantedКогато става въпрос за търсене на нова работа, има множество сайтове и агенции – някои добри, някои не толкова. За да ви спестим време ще ви представим десет от най-добрите сайтове с обяви за работа във Великобритания:

 1. Directgov – официалния сайт на job centre, който е лесен за употреба и предлага добри опции за търсене. Тук можете да търсите обяви според датата на добавяне, според това дали става въпрос за временна или постоянна работа и други критерии.

https://www.gov.uk/jobsearch

 1. Reed – много работни места, с добри възможности за търсене, включително местоположение, вид работа, сектор, заплата и дата на добавяне на обявите.

http://www.reed.co.uk/

 1. Total Jobs – още един добър сайт с хиляди работни места и добри възможности за търсене.

http://www.totaljobs.com/

 1. NHS Jobs – първото място, което може да посетите, ако търсите работа в сферата на NHS. Можете да записвате, управлявате и проверявате вашите кандидатури онлайн.

http://www.jobs.nhs.uk/

 1. The Guardian – най-доброто от националните вестници.

http://jobs.guardian.co.uk

 1. TES – чудесен начин да си потърсите работа в сферата на образованието.

https://www.tes.com/jobs/

 1. Monster – добри опции за търсене, лесно избиране само на най-новите предложения за работа.

http://www.monster.co.uk/

 1. Everyjobsite – сравнително нов сайт, който върши добра работа за съпоставяне на резултатите от други сайтове, в лесен за използване формат.

http://www.everyjobsite.co.uk

 1. Jobsite – най-големият сайт за работа в Обединеното кралство, предлагащ опции за регистрация, както на хора, търсещи работа, така и на фирми и агенции, които предлагат работа. Тук ще откриете и полезна информация за това, как да си намерите подходяща работа, проверка на вашата автобиография за пропуски и грешки, както и различни други материали и съвети, които да ви бъдат от помощ.

http://www.jobsite.co.uk/

 1. Fish4Jobs – един от добре познатите сайтове за търсене и предлагане на работа на територията на Обединеното кралство. В сайта има регистрирани над 1,800,000 души и над 1 милион уникални посещения месечно. Сайтът предлага търсене и публикуване на обяви за работа от всяка една сфера.

http://www.fish4.co.uk/jobs/

One Comment to “Най-добрите сайтове за работа в UK”

 1. I’m need to work. Please help me. I m very good worker. I Ken clean and nait time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *