Начини да си създадете име в своя бранш

Вашето име е това, което ви представя и отличава от останалите във вашия бранш. От вас зависи дали името ви ще бъде запомнено или ще остане в „купата с всички останали имена“.

За какво се сещате първо, когато помислите за вашата любима марка? Какво ви харесва, защо точно тя е вашата любима марка? За да започнете да предпочитате стоките и услугите на дадена компания, тази компания е дала на своите потребители точно това, от което те имат нужда.

Имаме новина – брандирането не е вече само за фирми. И вие като служител можете да накарате хората да свързват името ви с определени качества. Като част от работната сила, вие можете да си изградите имидж, който да казва на хората кой стои насреща им и на какво е способен, още преди да се появите пред тях.

Тук имаме съветите на няколко треньори по кариерно развитие по въпросите за създаване на добро име. Тези съвети могат да ви помогнат да постигнете желаното развитие в кариерата си.

Дръжте речиboss_motivate

Търсете начини да се включите в държаните речи на служебни събития. Говорете, изявете се. Вземете роля на гост-говорител, това ще насочи вниманието към вас. Взимайте активно участие в организирането на служебни мероприятия, като поемете ролята по настаняването на  гостите, което също ще ви отличи от всички други.

Опишете какво правите

Споделяйте вашите знания, докато изграждате име. Като професионалист, вие имате нужните знания, повече от колкото знанието и опита на другите. В днешният глобален свят с достъп до интернет постоянно, винаги ще има някой, който се нуждае от вашия опит. Описването на вашите стоки или услуги чрез блог е лесен и силен начин да представите вашите стоки или услуги, които предлагате.

Стремете се към харесвания и споделяния

Социалните мрежи са място, на което непознати и стартиращи фирми лесно могат да представят себе си. Уверете се, че представяте бранда си в групи, в които рекламират и други представители от същия бранш. Бъдете активни.

Разкажете историята си

Създайте си биография, която е завладяваща и емоционална, такава, каквато се чете на един дъх и  оставя читателите с чувството, че са ви по-близки. Добавете стойностен компонент, списък с нещата, които ви се отдават най-много или представете проект. Ето това ви създава връзка с хора, които се интересуват от работата ви, съответно потенциални клиенти.

Поддържайте знанията си

Четете най-новите статии и публикации в областта си, така че можете да познавате новите тенденции, модерните думи и идеи, тъй както те се появяват. Ако искате вземащитеAAEAAQAAAAAAAASMAAAAJGU3OWRhNjJjLTU3YjgtNGRkMS1iYzk5LWFiNjZmYjg2MmQ5YQ решения за наемане на служители да ви идентифицират като най-предпочитан кандидат за конкурентна позиция, трябва постоянно да подобрявате знанията си със семинари, курсове, конференции и получаване на нови сертификати. Този ваш имидж ще ви нареди сред лидерите в разширяващата се среда на колеги, партньори, потенциални клиенти.

Служете на вашата общност

Потърсете организации във вашия район, които се занимават с подобна на вашата дейност и се присъединете към тях.

Покажете си странностите

В преследване на лична марка, най-често нещата се скалъпват и се представя една фалшива интелигентност, която вкарва хората в беда, защото веднага се усеща. Повечето от малките ви странности ви правят симпатичен, така че бъдете себе си.

21 Comments to “Начини да си създадете име в своя бранш”

 1. A medida que la tecnología se desarrolla cada vez más rápido y los teléfonos móviles se reemplazan cada vez con más frecuencia, ¿cómo puede un teléfono Android rápido y de bajo costo convertirse en una cámara de acceso remoto?

 2. ¿Hay alguna forma de recuperar el historial de llamadas eliminado? Aquellos que tienen una copia de seguridad en la nube pueden usar estos archivos de copia de seguridad para restaurar los registros de llamadas de teléfonos móviles.

 3. [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom]скликивание в директе[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#1]скликивание в директе[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#2]защита от скликивания яндекс директ[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#3]склик директа[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#4]яндекс директ скликивание[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#5]как защититься от скликивания в директе[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#6]как определить скликивание в яндекс директ[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#7]как скликивать рекламу конкурентов в яндекс[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#8]как определить скликивание в яндекс директ[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#9]защита от скликивания[/url].

 4. [url=https://www.bandlab.com/andy4334]vc.ru[/url].
  [url=https://www.bandlab.com/andy4334]vc.ru[/url].
  [url=https://idea.informer.com/users/andyandy/?what=personal]vc.ru[/url].
  [url=https://www.designspiration.com/a79346392/saves/]vc.ru[/url].
  [url=https://careercup.com/user?id=5471048055652352]vc.ru[/url].
  [url=https://camp-fire.jp/profile/andy43]vc.ru[/url].
  [url=https://www.bitsdujour.com/profiles/JzLyhR]vc.ru[/url].
  [url=https://www.notebook.ai/users/761727]vc.ru[/url].
  [url=https://www.deviantart.com/andy4334]vc.ru[/url].
  [url=https://beermapping.com/account/andyandy]vc.ru[/url].
  [url=https://www.myminifactory.com/users/andy31]vc.ru[/url].
  [url=https://velog.io/@andy43/posts]vc.ru[/url].
  [url=https://qiita.com/a79346392]vc.ru[/url].
  [url=https://influence.co/andy43]vc.ru[/url].
  [url=https://allods.my.games/forum/index.php?page=User&userID=142311]vc.ru[/url].
  [url=https://my.archdaily.com/us/@andy-147]vc.ru[/url].
  [url=https://www.openstreetmap.org/user/andy435]vc.ru[/url].
  [url=https://www.clickasnap.com/profile/andyandy3]vc.ru[/url].
  [url=https://qooh.me/andy43]vc.ru[/url].
  [url=https://defol.io/andy-1]vc.ru[/url].
  [url=https://mxsponsor.com/riders/andy/about]vc.ru[/url].
  [url=https://about.me/andy_andy]vc.ru[/url].
  [url=https://ko-fi.com/andy937686]vc.ru[/url].
  [url=https://www.designspiration.com/a79346392/saves/]vc.ru[/url].
  [url=https://guides.co/a/andy-andy]vc.ru[/url].
  [url=https://www.catchafire.org/profiles/2763018/]vc.ru[/url].
  [url=https://anyflip.com/homepage/dgkcd]vc.ru[/url].
  [url=https://www.spigotmc.org/members/andy43.2000177/]vc.ru[/url].
  [url=https://www.naucmese.cz/andy]vc.ru[/url].
  [url=https://www.openstreetmap.org/user/andy435]vc.ru[/url].
  [url=https://thefeedfeed.com/kohlrabi8993]vc.ru[/url].
  [url=https://www.free-ebooks.net/profile/1555981/andy]vc.ru[/url].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *