Реклама с лифлети за самонаети лица

Лифлетите са листовките и брошурите, които често намираме в нашите пощи. Често хората ги печатат, за да рекламират и разпространяват по-бързо и по-масово продуктите и услугите, които предлагат. Лифлетите се използват от фирми, частни лица и организации и целта им е главно рекламна или информативна.

История

Лифлетите са открити преди повече от 250 години. За това време те са успели да докажат, че са най доброто средство за реклама. През 1775 година граждани на американските колонии свикали конгрес против британския Закон за гербовия налог, защото били несъгласни с него. На конгреса разбрали, че трябва да спечелят подкрепа от населението и за тази цел те започнали да печатат лифлети. Благодарение на тази идея те спечелили вота на хората.

Лифлетите в наши дни

Днес лифлетите са един от най-изгодните и добри начини за масова реклама. Благодарение на Интернет вече няма нужда да ходим до печатницата, за да уточним всички детайли и дизайна на брошурите, както и за да финализираме плащането. Вместо да се разкарваме по няколко пъти за тези неща, можем просто да изберем броя на лифлетите и да платим по банков път и след няколко дни ги получаваме по пощата или с куриер.

Реклама с лифлети

Подобна реклама ще ви даде добър старт, особено ако сте започнали бизнеса си наскоро. Вие преценявате колко лифлети ще направите и в колко района на града ще ги раздадете. Ако имате повече пари за реклама, може да разнесете рекламните си брошури дори из целия град. От вас ще зависи и дали ще ги раздадете на минаващите около вас хора или просто ще ги пускате по пощите на хората. Вие избирате и контролирате всичко – от броя на листовките до това до кой ще достигне вашата реклама.

Видове лифлети

Има най-различни видове лифлети и нямате никакви ограничения в това какви да бъдат те. Можете да изберете дебелината и размера на хартията, цвета и шрифта на буквите, можете да изберете дали да е печатана от двете страни или само от едната, дали хартията да е гланцирана или матова и много други неща.

5 Comments to “Реклама с лифлети за самонаети лица”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *