Трудовите навици, които радват работодателите

1Всеки работодател има конкретни изисквания към служителите си, а и всяка работа има специфика, задължаваща вършещите я, да отговарят на определени критерии. Има някои работни навици и качества, които ще ви помогнат да направите добро впечатление на почти всеки работодател, независимо от позицията, която заемате.

Основното в тези навици е, че пести на работодателя време и енергия, а в резултат на той ще е по-доволен от вас и вие от него.

Работодателите харесват когато:

Поемате отговорност за задачите си

Работодателят ви прави и други неща, освен да следи начина, по който изпълнявате задълженията си. Той има свои задачи и отговорности. Затова ако сроковете и ефективността при вас вървят по план, това прави работата по-нагоре по веригата по-лесна и безпроблемна.

Много е важно обаче, когато възникне проблем да поемате отговорност за грешките, възникнали по ваша вина, точно, както приемате и поздравленията за добре свършената работа.

Добрият работодател знае, че понякога обстоятелствата са извън вашия контрол, но разликата е в начина, по който реагирате на тези ситуации. Отговорните хора не се скатават и не търсят извинения.

Сте добре подготвени

„Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.”,  казал римският философ и писател Сенека и времето е изпитало тази мъдрост, правейки я абсолютно вярна. Затова всеки път, когато се готвите за среща, презентация, обсъждане, независимо колко малки са те, трябва да сте въоръжени с максимално изчерпателна и правилна информация за конкретния повод.

Работодателите харесват най-различни качества в служителите си, но когато не се налага да държи ръката им непрекъснато и да им обяснява основни понятия и нови концепции, това ги прави изключително доволни и дори горди. Това показва, че доверието което инвестират във вас, си заслужава, а вашата подготовка показва отдаденост на работата, мотивираност и инициативност, както и увереност в собствените ви способности. Все неща, които рано или късно, водят до повишение.

Работите ефективно и умно

Ефективността е един от най-обичните от работодателите навици, така че само ще спечелите, ако се научите да оптимизирате работния си процес. Това не е лесна задача и дори не е лошо да прочетете някой-друг съвет за максимално оползотворяване на времето. Истината е, че ситуацията е дотолкова деликатна, че дори оставането след работа, може да ви изиграе лоша шега.

Да, повечето работодатели оценяват отдадеността ви да жертвате свободно време, за да свършите нещо, но го има и моментът, че това навява мисли за някаква форма на неефективност във вашата работа. Ако твърде често се налага да оставате, за да довършвате неща, които е редно да успявате да направите в работно време, то вероятно не правите нещо както трябва.

Винаги реагирате адекватно

Да бъдете информирани за новини, технологии, нововъведения и алтернативни бизнес практики винаги е било от полза, но е особено необходимо в настоящият динамичен и бързо променящ се бизнес климат. Има професии, които дори изискват преодоляването на ежегодни изпити за компетентност, но при всички останали, които не го правят, може много бързо да се „излезе от час”, ако не се полагат някакви усилия.

Ако сте адекватно запознати с тези неща, правите впечатление на мотивиран и амбициозен човек, ако умеете и да боравите с информацията, с която разполагате, то вие ще сте незаменим и любим кадър.

4 Comments to “Трудовите навици, които радват работодателите”

  1. [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom]скликивание в яндекс директ[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#1]склик директа[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#2]склик директа[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#3]https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#4]как скликивать конкурентов в яндекс директ[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#5]скликивание в директе[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#6]скликивание рекламы яндекс[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#7]скликивание рекламы яндекс[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#8]скликивание яндекс[/url].
    [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#9]директ скликивание[/url].

  2. [url=https://fabrika-teplic.ru]Теплицы из поликарбоната купить н новгород[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/]Распродажа теплицы прямостенные[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#1]Теплица из поликарбоната под заказ[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#2]Теплица с доставкой и установкой[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#3]Теплица с доставкой и установкой[/url].
    [url=https://fabrika-teplic.ru/#4]Теплицы от производителя с установкой[/url].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *