ECS карта за електротехници

Всички вероятно знаете, че за да работите на строителен обект във Великобритания ви трябва CSCS карта. Еквивалента на тази кара за елекроиндустрията представлява ECS-картата /Electrotechnical Certification Scheme/.

Ако искате да започнете нова кариера като електротехник тази карта ви е абсолютно необходима.  ECS е схемата за електротехническа сертификация. Всеки електротехник, който е квалифициран и покрива стандартите, трябва задължително да притежава такава карта.

ECS карти се издават  със съдействоето на нашата организация Help4BG. Те служат, за да докажат компетентността на електротехниците в Обединеното кралство. Ако искате да работите на строителна площадка, няма да можете без валидна ECS карта. Картата Laborer е чудесна отправна точка за новите в индустрята индустрията. След като я получите ще бъдете в състояние да практикувате тази професия, като е възможно непрекъснато да повишавате нивото си на квалификация, за да се издигате на по-високо равнище.

Имайте предвид, че при поръчването на картата ще са ви необхоими препоръки и подкрепа при попълване на молбата. Процесът по поръчката на картата е доста по-труден от този са на поръчване на CSCS карта за общ работник.

Другият проблем е, че изпитите за ECS карта, са само на английски език и за доста сънародници това е проблем.

Добрата новина е, че има начини тези трудности да бъдат преодолени!
Фирмата ни HELP4BG вече предлага услугата по издаване на ECS карта – курс, молба, такси за картата, препоръка и подкрепа от работодател,  всичко това може да бъде направено за вас срещу такса от 280 паунда.
При интерес, можете да се свърже с нас на 077 86 06 70 76 и [email protected]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *