Edmundson Electrical – верига магазини за електроматериали

Веригата носи името на основателя си Джошуа Едмъндсън, който отваря първия си магазин през далечната 1801 година. От тогава до наши дни Edmundson Electrical се е превърнала е една от най-големите вериги магазини за електроматериали  в Обединеното кралство с над 250 магазина.

Почти невъзможно е да не откриете магазин в близост до вас, а добре подбраният екип във всеки от тях и големият избор от стоки ще оставят всеки клиент доволен.

От Edmundson Electrical твърдят, че асортиментът им е толкова богат, че при тях пазаруват хора от толкова много различни сфери на работа, дори властите и правителствените организации. Това доказва, че веригата не е само за електротехници, ами за всеки, който би се възползвал от огромното количество стоки и ще си намери нещо полезно.

На уебсайта им Edmundson-Electrical.co.uk може да разгледате каталога им и да се обедите в богатия асортимент, както и да намерите подробна информация за всеки предлаган продукт. Освен това лесно може да откриете най-близкия до вас магазин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *