Fish4Jobs – сайт за търсене и предлагане на работа

Fish4Jobs е един от добре познатите сайтове за търсене и предлагане на работа на територията на Обединеното кралство. В сайта има регистрирани над 1,800,000 души и над 1 милион уникални посещения месечно. Сайтът предлага търсене и публикуване на обяви за работа от всяка една сфера.

Освен че всеки може да се регистрира и да търси или предложи работа, хората зад сайта не разчитат само на това, ами са го свързали с още няколко сайта за работа. Това значи, че когато някой публикува обява за работа в някой от другите сайтове, свързани с Fish4Jobs, обявите се появяват и в него.

Критериите за търсене са големи. Може да търсите работа по местоположение, категория, почасова работа, на пълен работен ден и т.н. В сайта има и помощна секция, в която има много полезни съвети, някои от които са как да напишете автобиографията си, как да се справите по-добре на интервюта за работа и др.

Независимо дали си търсите работа или искате да наемете професионалист, от който да останете доволни, Fish4.co.uk е вашият сайт.

One Comment to “Fish4Jobs – сайт за търсене и предлагане на работа”

  1. I really like what you guys are usually up too. This sort of
    clever work and reporting! Keep up the amazing works guys I’ve
    included you guys to blogroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *