Howdens – магазини за кухненско обзавеждане

В магазините на Howdens може да намерите всичко необходимо за вашето кухненско обзавеждане. Освен стоки собствено производство, в магазините може да откриете и разнообразни стоки от други големи производители на кухненско оборудване и мебели. От Howdens ценят клиентите си и винаги се опитват да задоволят техните нужди. В границите на Обединеното кралство компанията има над 520 магазина и годишно обновява цялостно кухните на 350,000 клиента.

Независимо дали сте професионалист или просто търсите кухненско обзавеждане, Howdens e точното място за вас. Компанията предлага само продукти с високо качество на изключително добри цени. В магазините на Howdens винаги ще намерите каквото ви е нужно.

На сайта Howdens.com може да разгледате някои от предлаганите стоки, да си поръчате каталог и разбира се да откриете най-близкия магазин до вас. Освен това може да разгледате и готови кухни и обзавеждане, за да вземете идея или дори да си направите точно копие на някоя от тях.

Ако искате да прочетете съвети и гидове, да изгледате тематични клипове или просто да разгледате сайта на компанията, може да го направите на адрес Howdens.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *