Indeed.co.uk – номер едно търсачка за работа в световен мащаб

Indeed е сайт-търсачка за работа, която търси из фирмени сайтове и специализирани сайтове за работа в цял свят. Сайтът е първи по посещения, сред всички сайтове и търсачки за работа, в световен мащаб. Статистиките на търсачката са доста впечатляващи – над 80 милиона посетители и над милиард и половина търсения на работа и то месечно. Сайтът е известен в повече от 50 държави и е преведен на 26 езика, като има и мобилна версия.

Може би една от причините сайтът да е толкова известен по целия свят е, че е направен изключително опростено и търсенето на обяви за работа става много бързо и лесно. Критериите за търсене на работа са много, но ако ползвате опростеното търсене, ще останете наистина впечатлени от него. Ако то не е достатъчно конкретно за вас, може да кликнете на “Advanced Job Search” и да филтрирате критериите.  В Indeed има и секция за съвети, която може да ви е от помощ при търсенето на работа.

Ако търсите или предлагате работа или просто ви е любопитно защо този сайт е толкова известен в световен мащаб, може да го посетите на адрес Indeed.co.uk.

4 Comments to “Indeed.co.uk – номер едно търсачка за работа в световен мащаб”

  1. I will right away seize your rss feed as I can not in finding
    your email subscription link or newsletter service. Do you have any?
    Kindly let me recognise so that I may just subscribe.
    Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *