Jobs.ac.uk – сайт за работа в границите на Великобритания и извън тях

На пръв поглед Jobs.ac.uk е поредният сайт за търсене и предлагане на работа, което наистина се оказва така след като го разгледате по-задълбочено. Сайтът не предлага нищо повече или по-малко в сравнение с другите сайтове за работа.

Има стандартните критерии за търсене на работа, възможност за регистрация и качване на автобиография, директно кандидатстване по обява през сайта, уведомяване по имейл когато се публикуват нови обяви за работа според вашите критерии както и разбира се, секция със съвети.

Може би по-интересното в сайта е, че може да търсите работа не само в рамките на Обединеното кралство, но и по света. Най-екзотичното място, на което в сайта се предлага работа е Африка, но дори и да не сте решили да заминавате за там, може да посетите и разгледате Jobs.ac.uk. Кой знае, въпреки, че е поредният сайт за работа, може пък точно в него да намерите това, което търсите.

One Comment to “Jobs.ac.uk – сайт за работа в границите на Великобритания и извън тях”

  1. This design is steller! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *