Travis Perkins – магазини за строители, електротехници и бояджии

Travis Perkins или накратко TP е верига магазини, основана преди повече от 200 години с над 600 магазина, разположени в Обединеното кралство. За този период веригата се е превърнала в един от най-големите доставчици на строителни материали, електро материали, бои и разбира се работно облекло.

От TP разполагат с повече от 100,000 артикула в своите магазини, като всеки строител, бояджия, електротехник или домашен майстор може да намери всичко, което му е необходимо за неговия проект. Цените на TP са изключително добри и конкурентни, а обслужването в магазините винаги е на високо ниво. На място също така ще намерите квалифицирани консултанти, които да ви помогнат в избора или да ви насочат към правилното решение, ако не знаете какво точно ви трябва.

На сайта на TP – TravisPerkins.co.uk може да разгледате над 6,000 артикула, които се предлагат и в магазините, както и да направите поръчка онлайн. Освен това тук ще намерите продукти на промоционални цени, от които може да се възползвате. На сайта също така ще откриете най-близкия до вас магазин, а ако предпочитате онлайн пазаруването, поръчката ви е само на една регистрация разстояние.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *