Доставчици на обучение, свързано с работа

dreamstime_29178381-430x480Какво е Course Directory?

Course Directory е база данни на Skills Funding Agency, съдържаща информация за възможностите за обучение, които тя предлага. Course Directory съдържа информация от над 900 доставчици на обучение, като например колежи и местни образователни власти.

Директорията включва Adult Further Education (допълнително образование за възрастни), Adult Community Learning, Apprenticeships (чиракуване), стажове, университетско и следдипломно образование, и курсове, които са съфинансирани от Европейския социален фонд.

Клиентите могат да търсят курсове по ключова дума и местоположение или като използват разширено търсене, за да стеснят избора си според вида на търсеното обучение (обучение в групи, дистанционно обучение, обучение, свързано с работата и онлайн курсове), началната дата и часовете.

В рамките на резултатите от търсенето има директни връзки към:

FE Choices Performance Indicators

– страници за записване в курс

– уебсайтове на доставчици.

Клиентите, които са се регистрирали може да запазят своите параметри на търсене в профила си (Lifelong Learning Account), за бъдещи търсения в директорията.

Какви са предимствата на Course Directory?

– Това е безплатен инструмент, чрез който да представите предлаганите от вас курсове онлайн

– Всеки ден над 3000 кариерни консултанта използват директорията, за да помогнат на хората в техния избор на обучение, както и при избора на доставчик на обучение.

Как мога да добавя моите курсове в Course Directory?

За помощ при добавянето на вашите курсове към директорията, може да се обърнете към: [email protected] или да се обадите на тел. 0844 811 5073.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *