Пет приложения за смартфон, за които всеки бизнесмен трябва да знае

Пет приложения за смартфон, за които всеки бизнесмен трябва да знаеВ днешното технологично време, почти всеки човек разполага със смартфон или таблет под ръка, особено хората със собствен бизнес. Това е задължителен аксесоар за тях, който им помага винаги да са свързани със света чрез обаждания, съобщения и интернет. Така те могат по-лесно да ръководят бизнеса си и да стават все по-успешни.

Но освен за основното – разговори, съобщения и интернет, смартфоните могат да се използват и за други не по-малко полезни неща, благодарение на множеството приложения, които излизат. Някои от тях са особено подходящи за бизнесмени и хора на ръководни постове, за които всяка секунда е от значение и компромисът е недопустим, щом става дума за бизнес.

В тази статия ще ви представим пет приложения за смартфон, за които всеки бизнесмен трябва да знае и е препоръчително да започне да използва. Те са сравнително опростени като дизайн, така че не трябва да сте високотехнологичен експерт, за да ги разучите и използвате по предназначение. Налични са почти всички смартфони и операционни системи.

Evernote

Това приложение е изключително популярно и то не само сред бизнесмените, дори шансът да сте го срещали някъде е доста голям. То може да стане един от най-добрите ви помощници в организирането на деня ви. Налично е както за смартфони, така и за лаптопи и компютри, ако решите, че искате да го имате и пред себе си в офиса. Чрез Evernote можете да организирате всичко – от деня си до работния процес. Имате възможност да въвеждате конкретни търсения, да съставяте лист със задачи, списък с ангажименти и много други. Най-хубавото е, че можете да синхронизирате приложението с всички ваши устройства, както и между други, например на ваши колеги или подчинени.

Free WiFi Finder

Ако не се задържате на едно място за много време, а имате нужда от постоянна връзка с интернет, това приложение е особено подходящо за вас. В случай, че не разполагате с мобилен интернет, или на моменти изчезва или е прекалено бавен, можете да се възползвате от Free WiFi Finder, който ще намери бърз, безжичен интернет навсякъде около вас. Използвайки местоположението ви, приложението веднага ви изкарва карта с най-близките локации, където можете да се свържете към интернет безплатно.

Uber

Ако пътувате често, а все още не сте изпробвали услугата за споделено пътуване Uber, сега е моментът да започнете. Приложението на услугата е изключително полезно, ако искате да намерите евтин, качествен и бърз превоз от една точка до друга. Чрез него можете да видите най-близките таксиметрови коли, на колко време е всяка от вас, да заявите такси и дори да въведете предварително маршрута, по който искате да пътувате. Понякога дори ще ви излезе и приблизителната цена на пътуването ви, ако сте въвели достатъчно конкретна информация. Ако смятате, че това е поредното приложение на таксиметрова компания – в голяма заблуда сте. Опитайте и се уверете сами, защото Uber е висококачествена транспортна услуга, само че на достъпна цена.

MobileDay

Малко са бизнесмените, които работят винаги от офиса. Повечето от тях са на път през целия ден и работят откъдето заварят – кафенета, ресторанти, паркове и дори от дома си. Тук на помощ идва приложението MobileDay, което се грижи да не пропускате важни срещи и ангажименти, независимо от това къде се намирате. То организира всичките ви планове за деня и ви известява кога какво ви предстои, за да можете да реагирате навреме. Ако закъснявате за някъде, приложението дори може да изпрати съобщения до всеки, който ви чака, за да уведоми, че сте на път.

Pocket.

Универсално приложение, което ще ви помогне да запазите всякакво интересно съдържание, на което сте попаднали – от статии, до изображения и видеоклипове. То синхронизира информацията с всичките ви устройства, така че можете да я разглеждате навсякъде и по всяко време. Ако попаднете на интересна статия в интернет, но нямате време да я прочетете, можете да я запазите чрез приложението и да се върнете на нея по-късно, без да ви се налага да помните къде сте я видели или да я търсите. Pocket. e изключително полезно приложение, подходящо за всеки зает човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *