Топ 5 приложения за малкия бизнес

app-small-business1Когато започваме, или вече сме част от малък или среден бизнес, всички се стремим да пестим колкото е възможно повече. Оцеляването в суровия свят на предприемачеството зависи не само от увеличаването на приходите, но и от намаляването на разходите, а едно от големите пера е софтуерът и различните услуги.

За щастие, в интернет съществуват доста добри алтернативи, които биха ви свършили работа, без да трябва да плащате, или поне не много. Тeзи програми могат успешно да заместят скъпия софтуер, необходим за извършването на различни бизнес процеси като е-мейл кореспонденция, редактиране и оформяне на документи, антивирусни програми, планиране, инструменти за дизайн, обработка на различен тип файлове и много други. Вижте пет от най-добрите приложения за вашия бизнес:

CamScanner

CamScanner

С приложението CamScanner ще можете да сканирате всякакви документи с помощта на камерата на вашето Android устройство. След като направите  снимката на документа, който искате да сканирате, приложението ще определи ъглите на листа и ще го очертае, за да ви предложи резултат който не се различава от оригинала. CamScanner превръща телефона в мобилен скенер, и така собствениците на бизнес могат лесно да снимат документ и след това да създадат PDF файл, който може да бъде изпратен по имейл.

Може да изтеглите приложението от ТУК.

Adobe SiteCatalyst Visualize

Adobe SiteCatalyst Visualize

Това приложение дава възможност на потребителите да анализират уеб трафик в рамките на последните 90 дни и да изпращат на своите колеги доклади за съществуващите тенденции. Можете да се съсредоточите върху конкретни данни, да добавяте и управлявате показатели и разработвате презентации само с едно единствено приложение, като по този начин не губите време в търсене на различни данни.

Може да изтеглите приложението от ТУК.

Box

Box

Box ви позволява достъп, споделяне и редактиране на файлове с клиенти и колеги, когато сте извън офиса. С помощта на това приложение ще можете да работите продуктивно от всякъде без да е необходимо да се връщате в офиса.

Може да изтеглите приложението от ТУК.

Microsoft Lync

Microsoft Lync

Това умно комуникационно приложение интегрира мигновени съобщения, аудио, видео и уебконференции и гласови комуникации. Работи отлично с приложенията, които потребителите и бизнесът използват ежедневно, като Microsoft Office, Microsoft SharePoint и Microsoft Exchange. Lync обединява всички видове модерна бизнес комуникация, като дава възможност на потребителите да споделят повече и да общуват по-ефективно с помощта на възможности като HD видео, запис на конферентни разговори, функции като обновяване на статуса и статистика за активността на конкретния потребител.

Може да изтеглите приложението от ТУК.

MyBizTracker

MyBizTracker

Това безплатно приложение помага на собствениците на малък бизнес във воденето на отчетност за приходите и разходите, като го прави по-лесно и по-достъпно. Освен това то също така улавя и съхранява фото документация за фактури, сметки и касови бележки, така че малките фирми могат лесно да управляват паричните потоци.

Може да изтеглите приложението от ТУК.

2 Comments to “Топ 5 приложения за малкия бизнес”

  1. Rastreador de teléfono celular – Aplicación de rastreo oculta que registra la ubicación, SMS, audio de llamadas, WhatsApp, Facebook, fotos, cámaras, actividad de Internet. Lo mejor para el control parental y la supervisión de empleados. Rastrear Teléfono Celular Gratis – Programa de Monitoreo en Línea. https://www.xtmove.com/es/

  2. Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *