5 професии, които можете да работите от къщи

Ако искате да работите за себе си и искате да прекарвате повече време със семейството си, стартирането на работа от къщи може да бъде перфектното решение. В случай, че вашата компания не предлага опцията „работа от къщи“, можете да импровизирате като например се посветите на онлайн продажбите или блогинга. Със съвременната скорост и приложенията на интернет,  вариантите са много.

Освен всичко друго, предложенията, които са представени тук не изискват чак толкова големи ресурси и допълнително място.

imagesБлогър

Успешните блогъри могат да си докарват доходи, колкото си докарва всеки, който работи на пълно работно време. Можете да направите свой собствен блог, започвайки с регистрация в сайтове като blogger.com. Намерете своята собствена среда или интереси и започнете да пишете за това, споделяйте последни новини и съвети. Регистрирайте се за “pay-per-click” акаунт, чрез посещение на сайтове като Google Adsense, който слага реклами на вашият блог. Колкото повече посетители имате, толкова повечесе увеличава шанса някои от тях да кликват върху рекламите, от което вие да печелите.

Телефонен оператор

Много компании прехвърлят обажданията за услуги за клиентите си на служители, които работят от къщи. Тези служители приемат обаждания от клиенти, които имат запитвания или се нуждаят от помощ при покупка на продукти. Изискванията са да имате опит в обслужването на клиенти, наземна телефонна линия или интернет.

Счетоводител

Ако сте добър в смятането и имате счетоводни умения, можете да предлагате счетоводни услуги. За да започнете такава работа, добре е да имате завършен курс, квалификация, добър счетоводен софтуеър и надежден компютър. Можете да рекламирате бизнеса си с помощта на флаери, които да раздадете във вашия район или да изпратите и-мейли на малките бизнеси наоколо.

tutorЧастен учител

Ако имате опит в обучаването на хора, можете да започнете да давате частни уроци във вашият район. Имате възможност да подготвяте ученици, които имат нужда да усвоят материала, в техните домове, във вашият дом или в читалнята на библиотеката. Свържете се с местните училища и им кажете какви услуги предлагате. Можете да давате уроци и онлайн.

Преводач на свободна практика

Ако говорите повече от един език гладко, можете да станете преводач на свободна практика. Много компании се нуждаят от превод на документи и други материали. За да работите като такъв, трябва да преминете тест, който да удостовери вашите умения в превода, в граматиката и пунктуацията.

17 Comments to “5 професии, които можете да работите от къщи”

  1. Najczęstszymi przyczynami niewierności między parami są niewierność i brak zaufania. W czasach bez telefonów komórkowych i Internetu kwestie nieufności i nielojalności były mniejszym problemem niż obecnie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *