Най-добрите бизнес предложения за стартиране на собствен бизнес за 2016

Почти всяко от предложенията тук се нуждае от минимални средства за начало. Повечето от представените възможности изискват всичко, което изисква и започването на който и да е малък бизнес – отдаденост, работа, постоянство и желание за успех.

istock_photo_of_bakery_assortmentПовечето от хората, които започват малък бизнес, не го започват с мисълта, че ще станат милионери. За стартиращите нов бизнес е достатъчно, че те сами ще бъдат своите шефове и ще определят с какво ще се занимават.

Ако сте решили да започнете бизнес и вече имате някаква идея в каква насока ще се развивате, но още не сте решили точно какво ще бъде – ето ви и няколко идеи. Те са базирани на това, което е търсено през 2016, но все още не е доразвито в голяма степен и предоставя поле за действие. Все пак не забравяйте да направите предварително проучване на пазара.

Ако сте решили да се занимавате с бизнес от света на кухнята, защо не започнете да правите и предлагате храна без съдържание на глутен?

Продажбите на храна без глутен са се увеличили много през последните 5-6 години и търсенето нараства. С потока от информация за продуктите без глутен и какви са ползите от безглутенова диета, търсенето на такива продукти все повече се увеличава.

Храненето без глутен е колкото здравословно, толкова и вид мода. В пица Хът наскоро представиха първата си безглутенова пица, за да посрещнат новото търсене. Пекарни, които правят безглутенови хлебчета и други безглутенови продукти се радват на голям успех, въпреки че някои от тях са отворили едва преди 2-3 месеца.

6a00e55022dfc5883401348569003c970c-600wiАко обичате да приготвяте различни видове храна, защо не опитате да продавате това, което ви харесва? Храната, направена от занаятчии се отличава много от храната, която се предлага в големите хипермаркети. Все повече хора отдават значение на това, с какво се хранят и предпочитат храната им да е направена ръчно, както и да бъде прясна.

По принцип храната, която е приготвена ръчно, от занаятчии, се описва като висококачествена храна, която се произвежда в малки количества от екологично чисти продукти. Това може да бъде специален шоколад, сирене, различни видове хлябове, сладка, мармалади и много други продукти.

Повечето хора, които започват бизнес със занаятчийска храна, започват като еднолични производители и търговци, които продават на фермерски пазари, понякога предлагат продукцията си и чрез местни ресторанти и магазини. Така че, ако обичате да се занимавате с направата на екологично чиста, фермерска храна, защо не опитате и да печелите от това?

senior-marketing2-450x300Ако ви харесва да се грижите и да помагате на хората, защо не започнете бизнес грижа за възрастни хора? Какво включва това – бизнеса може да включва много неща, тъй като възрастните хора имат нужда от помощ за почти всичко. Можете да включите в бизнес визитката си пазаруване, чистене, готвене, поддържане на градината. Освен това може да добавите грижа за домашните любимци.

Понеже е прието възрастните хора да се преместят в старчески дом, когато не могат да се грижат адекватно за себе си и да посрещат ежедневните си нужди, гледането на възрастни хора в дома им би била добра бизнес идея. Повечето възрастни не искат да се местят в старчески домове, в които да се грижат за тях, а предпочитат да запазят независимостта си в собствения си дом. Започването на такъв бизнес би имал успех, тъй като ще позволи на възрастните хора да останат в уюта на дома си.

Напоследък все повече навлизат по-различните средства за придвижване – различни видове бордове, велосипеди и други, задвижвани по различни начини. Електрическите велосипеди не са вредни за околната среда и предлагат удобен начин за придвижване в градска среда. Освен всичко друго, те са лесни за управление.

01-cycling-adv-electricАко имате възможност, може да започнете бизнес за поддръжка и продажба на електрически велосипеди и скутери. Можете да продавате и комплекти, с които от обикновени, велосипедите да бъдат преправени в електрически.

Друга идея е просто да закупите няколко различни превозни средства и да ги давате под наем.

Ако обичате домашните животни и по-специално кучетата, можете да се захванете с бизнес с кучета. В днешно време все повече се предлагат услуги за кучета, включващи измиване със специални шампоани, миене на зъбите, подстригване и дори спа процедури.

Ако имате възможност, добре е да направите мобилен салон за грижа за кучето. Тъй като в днешно време хората са постоянно заети, може и да нямат възможност да отделят време за посещение на вашия бизнес, затова е добре да можете да предлагате услугите си и по домовете.

dog-groomed-scissorsЗа да се сдобиете с нужните знания, можете да преминете през специално обучение, което обикновено се предоставя чрез стажуване.

Защо тези видове бизнес са добри?

Никога няма гаранция за успеха ви, когато стартирате бизнес, но винаги можете да опитате и да дадете най-доброто от себе си. Ако имате бизнес идея, просто направете малко проучване на пазара в района, в който искате да работите.

След като имате вече идеята, добър съвет е да направите бизнес план. Това ще ви помогне да сте сигурни, че идеята е точно за вас. Ще ви помогне и ако имате нужда от финансиране за стартирането на бизнеса си, както и да поддържате бизнеса в правилна посока, веднъж след като сте стартирали.

Имайте предвид, че нито една от тези идеи няма да ви направи милионер, но ще ви даде това, от което се нуждаете – да правите това, което харесвате и да печелите от него, както и сам да бъдете своя шеф.

20 Comments to “Най-добрите бизнес предложения за стартиране на собствен бизнес за 2016”

 1. [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom]скликивание рекламы яндекс[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#1]https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#2]как скликивать рекламу конкурентов в яндекс[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#3]скликивание в яндекс директ[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#4]скликивание рекламы конкурентов[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#5]склик директа[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#6]скликать рекламу конкурента[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#7]как скликивать рекламу конкурентов в яндекс[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#8]скликивание рекламы директ[/url].
  [url=https://vc.ru/u/593058-andy/906204-sklikivanie-reklamy-yandeks-direkt-luchshie-servisy-dlya-borby-so-sklikom#9]скликать бюджет в яндекс директ[/url].

 2. [url=https://heylink.me/Teplica52/]Волна Купить теплицу в рассрочку[/url].
  [url=https://www.luxusplast.ru/kachestvennyie-teplitsyi-garantiya-horoshego-urozhaya/]теплица52 Теплицы из поликарбоната распродажа от производителя[/url].
  [url=https://dzerjinsk.ru/news/gde-zakazat-sovremennye-polikarbonatnye-teplitsy-dlya-ovoshchei-i-yagod]Теплицы прямостенные усиленные от производителя[/url].
  [url=https://www.luxusplast.ru/kachestvennyie-teplitsyi-garantiya-horoshego-urozhaya/]Теплица с доставкой и установкой[/url].
  [url=https://gotartwork.com/Profile/teplica52/211764/]Теплицы из поликарбоната 4 метра длина[/url].
  [url=http://kfaktiv.ru/zachem-nuzhna-teplica.html]teplica52.ru Купить прочную теплицу[/url].
  [url=https://www.reddit.com/user/Teplica52/]Теплицы от производителя с установкой teplica52[/url].
  [url=https://500px.com/p/rega18]Теплицу Волна и ВИТА[/url].
  [url=https://www.vo5.org/news/vybor-nadezhnyh-teplits]Теплицы из поликарбоната[/url].
  [url=https://navro.org/volna-luchshie-teplicy-dlya-priusadebnogo-uchastka/]Купить теплицу из трубы[/url].
  [url=https://navro.org/volna-luchshie-teplicy-dlya-priusadebnogo-uchastka/]Теплица купить teplica52[/url].
  [url=https://solo.to/teplica52]Теплицы 2 цена Теплица52[/url].
  [url=http://postroyka.org/sovetyi-kak-vyibrat-teplitsu-iz-polikarbonata/]Теплицы новгород купить[/url].
  [url=https://www.reddit.com/user/Effective-Pop2661/comments/okz7qv/как_РЅРµ_нужно_делать_сетку_для_огурцов_РІ_теплицу/]Качественные теплицы от производителя[/url].
  [url=https://beacons.ai/teplica52]Заказ теплиц[/url].
  [url=https://www.reddit.com/user/Effective-Pop2661/comments/okz7qv/как_РЅРµ_нужно_делать_сетку_для_огурцов_РІ_теплицу/]Теплицы из поликарбоната цена[/url].
  [url=https://abisgroup.ru/articles/universalnye-tepliczy-iz-polikarbonata.htm]Волна Купить теплицу из поликарбоната дешево[/url].
  [url=https://ru.pinterest.com/rega0589/_created/]теплица52 Теплицы продажа[/url].
  [url=https://spravka-jurist.com/preimuschestva-teplic-iz-polikarbonata]Купить теплицу из поликарбоната[/url].
  [url=https://www.kremlinrus.ru/article/1064/104558/]Прямостенные теплицы от производителя цены[/url].
  [url=https://pastebin.com/u/Teplica52]Цены на теплицы из поликарбоната[/url].
  [url=https://www.pinterest.es/rega0589/]teplica52.ru Теплица от производителя цена[/url].
  [url=https://www.niann.ru/?id=555392]Теплицы от производителя акции распродажи teplica52[/url].
  [url=https://kwork.ru/user/sasha818181]Теплицы н новгород купить Волна и ВИТА[/url].
  [url=https://gotartwork.com/Profile/teplica52/211764/]Теплица под заказ по размерам[/url].
  [url=https://www.luxusplast.ru/kachestvennyie-teplitsyi-garantiya-horoshego-urozhaya/]Купить теплицу домиком[/url].
  [url=http://postroyka.org/sovetyi-kak-vyibrat-teplitsu-iz-polikarbonata/]Заказать теплицу teplica52[/url].
  [url=https://lit.link/en/teplica52]Поликарбонат Теплица52[/url].
  [url=https://knowyourmeme.com/users/теплицы-волна-Рё-вита]Где можно купить теплицу из поликарбоната[/url].
  [url=https://peatix.com/user/17455941/view]Теплицы из поликарбоната по низким ценам[/url].
  [url=https://m.qooh.me/Teplica52]Теплица сайт производителя[/url].
  [url=http://postroyka.org/sovetyi-kak-vyibrat-teplitsu-iz-polikarbonata/]Теплицы новгород купить[/url].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *