Wickes.co.uk – онлайн магазин за ентусиасти и професионални строители

Wickes е доказано и утвърдено име, когато става въпрос за онлайн магазин за строители. Интересното е, че при тях пазаруват различни хора, като започнем  от такива, които никога не са се занимавали със строителство, преминем през ентусиастите, които обичат да си правят нещата сами и завършим с професионалните строители.

От  Wickes твърдят, че правят всичко възможно да предоставят стоки с отлично качество на достъпни цени, както и че за тях е най-важно да са доволни клиентите. Наистина цените им са повече от конкурентни и все още няма други, които да предлагат материали и стоки с отлично качество на сходни цени.

Освен да си закупите необходимите материали за извършването на ремонта вкъщи, в сайта може да намерите много полезни съвети, помощ и дори да разгледате готови проекти, за да взаимствате някоя идея.

Всяка седмица в сайта се пускат стоки на промоционални цени, от всяка една категория – за кухнята, за банята, врати и прозорци, материали и др. За да разгледате всичките категории и предлаганите стоки, независимо дали промоционални или не, може да го направите на адрес: Wickes.co.ukПриятно пазаруване!

One Comment to “Wickes.co.uk – онлайн магазин за ентусиасти и професионални строители”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *